Konserter

Konserthøsten på Hølen Kafé

De siste månedene har vi jobbet hardt for å sette sammen et konsertprogram til vår svært intime scene - og vi er stolte av det vi  nå kan presentere. Vi tror at her vil det være noe for de aller fleste. Stikkordene er kvalitet og variasjon - og en genuin kjærlighet til musikken, uavhengig av sjanger. Her er det mange gode opplevelser som venter!

Fredag 27. oktober: Lionheart - Et dypdykk i Kate Bushs album med artist Maria Brym

Dette blir en kveld for Kate Bush-elskere og andre med interesse for musikk og lyrikk. Med kun piano og sin uttrykksfulle stemme skal Maria Brym utforske dette albumet fra 1978. Dette blir fint!

10. november: Jørund Vålandsmyr & Treenigheten

En kveld vi gleder oss stort til! Jørund Vålandsmyr vant Spellemannsprisen for beste countryalbum med debuten “Til dere som er lykkelige”. Siden har han sammen med med backingbandet Menigheten beveget seg i en litt annen retning. Oppfølgeren «Hvite dager, mørke kvelder»  var en mørkere og mer rocka skive, mens årets album «Mellom Eydehavn & Hedemora» låter mer håpefullt i tidvis eksperimentelle synth-landskap. Vi vil  påstå at de er et av Norges mest allsidige rockeband. Selv beskriver de musikken som treenhetlig vise-pop-rock. Denne kvelden får du oppleve Jørund Vålandsmyr & Treenigheten som teller nåværende og tidligere medlemmer av Menigheten.

Fredag 24. november: IVERSEN

Vestbys egen leverandør av norskspråklig vise-rock gjør en lenge etterspurt intimkonsert hos oss, denne gangen i duo-format. Her blir det full stue!

Fredag 1. desember: Thom Hell

Thom Hell har gjennom en årrekke vært en av Norges mest populære og produktive artister. Som sanger, produsent og låtskriver har han gitt ut tolv studioalbum, mottatt tre Spellemannpriser, sjarmert hele Norge i «Hver gang vi møtes» og vunnet «Det store korslaget». Med sitt album nr 12, dobbeltalbumet «A Pleasant Life», feirer nå Thom Hell 20 år som artist! Denne kvelden kommer Thom Hell i duoformat der han har med seg Ronny Yttrehus på gitar.

Fredag 8. desember: Johan Airijoki

Före detta snowboarder, tidvis gruvearbeider, men først og fremst rockepoet. Johan Airijoki fra Gällivare har siden debutalbumet med ”Vissa saker måste brännas” i 2015 sakte bygd opp en stadig større tilhørerskare. Folk har spredt ordet ordet om kraften och skjønnheten i sanger som ”Allting kommer att bli bra”, ”Tomtebloss” och ”Lyssna på Bruce”. Noen har karakterisert han som "Malmfältens Dylan", men Johan Airijoki er både egenartet og ekte. Og en sabla bra liveartist!

Fredag 15. desember: Silent Majority

Nok en act med lokal tilknytning, og svært etterlengtet. Follo-gutta som ifølge legenden spilte skjorta av The Meteors på Renegat i ‘85. På tide å få dem til Hølen! Det blir psychobilly, korte låter spilt fort, svett stemning og en kveld du garantert kommer til å huske!

Fredag 22. desember: Raindogs celebrating Tom Waits

Ønskereprise! Raindogs vender tilbake til Hølen Kafé. De som har hørt Ole Johnny Stensland og Ole Jonas Storli før, vet at dette er en konsertopplevelse av de sjeldne. Raindogs tar deg med inn i Tom Waits’ univers, og setter sitt særpreg på låtmaterialet.

Billetter finner du her: https://tikkio.com/organizer/1616-holen-kafe-as

På billettene står det at  dørene åpner kl 19, men det er fullt mulig å komme tidligere, vi holder åpent fra 12.00.

Konsertene starter kl 20.